Healing

Bekijk ook eens de pakketten onderaan deze pagina.

Hoe werk ik?


In de westerse geneeskunde wordt een symptoom gezien als iets dat bestreden kan worden. Welke medicatie schrijven we voor, welke behandeling of operatie is nodig om de klacht op te lossen. 
 
In de traditionele geneeskunde wordt er anders naar een symptoom gekeken. De eerste vraag is 'Wat wil het lichaam ons vertellen?' EN 'Welke balans is er verstoord en hoe kunnen we deze herstellen?' Het symptoom wordt op deze manier het ingangspunt van een vaak vicieuze cirkel waar mensen in verkeren. Door de cirkel te doorbreken die ongemak of ziekte veroorzaakt kan balans worden hersteld en zullen klachten verdwijnen.

Dat is wat healing voor mij betekent. 

Afhankelijk van jouw vraag of klacht zoeken we samen naar wat voor jou werkt en wat jouw persoonlijke weg naar genezing is. 

Hoe werkt Healing?

Ons lichaam is een complex geheel. Elke cel heeft een eigen bewustzijn en kan informatie opslaan. Ons DNA bevat informatie die generaties terug gaat. Vaak zijn klachten die je ontwikkelt of uitdagingen die je tegenkomt in je leven een vraag vanuit oude stukken in jezelf om opgelost te worden. Je hebt altijd een keuze om hiermee aan de slag te gaan of niet.

Praten over oude pijn en verdriet is meestal niet genoeg om het op te lossen. De herinnering van pijn en verdriet zit in ons fysieke lichaam opgeslagen en door te praten wordt deze imprint niet verwijderd. Een healer kan wel contact maken met deze lagen. 
Door het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen komt het energetische lichaam iets losser van het fysieke lichaam, het zweeft erboven als het ware. In het energetische lichaam kunnen het meest gemakkelijk veranderingen worden aangebracht, energie heeft namelijk geen vaste vorm. En stukken die je niet meer nodig hebt kunnen zo worden weg gehaald of getransformeerd.

Healing van het energetische lichaam heeft effect op het fysieke lichaam. Wanneer er energetisch pijn, verdriet, trauma of belasting verwijderd wordt, dan zorgt de nieuwe trilling van het energetische lichaam voor dezelfde transformatie van het fysieke lichaam wanneer deze twee weer met elkaar versmelten. Dit is healing. 


Het uitgangspunt van een healing is JOUW vraag. Waar loop je tegenaan of wat zou je willen veranderen? Welke belemmeringen ervaar je? Samen bekijken we op welk gebied we insteken en hoe de healing zal plaatsvinden. Er vindt afstemming plaats op de vraag die je stelt, je gewenste situatie en welke ondersteuning je nodig hebt. 

Pakketten

Wil je graag snel en effectief een verandering aanbrengen in je leven? 

Dan is een traject van intensievere begeleiding iets voor jou. Je stapt een traject in waarbij we elke stap van je weg bekijken wat je op dat moment nodig hebt en waarbij je elke keer opnieuw  bewust de keuze maakt voor het leven waar je naar toe werkt. Elke stap brengt nieuwe transformatie en zal je dichter bij je doel brengen. 

Hieronder geef ik een paar voorbeelden van vragen die je zou kunnen hebben. Graag stel ik samen met jou het pakket samen dat specifiek op jouw en je situatie is afgestemd.  

Een pakket bestaat uit 6 of 8 sessies van 1,5u. 
Een sessie kan bestaan uit een coachingsgesprek, healing, oefening of massage.  
Tussendoor ben ik telefonisch of via app bereikbaar.
Het all-in pakket wordt altijd in overleg samengesteld.
Totale kosten voor 6 sessies €475,- (normaal €510,-)
Totale kosten voor 8 sessies €600,- (normaal €680,-)

Het pakket wordt aangekocht bij de eerste sessie, voldoen in twee termijnen kan in overleg. Bij aanvang van het traject worden alle sessies ingepland.

Annulering:
Annulering van een traject is niet mogelijk. Annulering van een sessie binnen een traject kan in overleg, dit om gestelde doelen in het oog te houden en de flow van verandering te bevorderen. 

Kies hier jouw pakket!

Je levensdoel vinden


Wat wil ik?
Wat is mijn levensdoel?
Hoe kom ik daarachter?
Hoe zet ik de eerste stappen?
Hoe creëer ik het leven dat ik graag wil leven? 

Ben je op zoek naar gezondheid, energie, innerlijke vrede, verbinding, vreugde, vrijheid, liefde, je ware potentieel en doel in dit leven?

Familie uitdagingen


Wordt je belemmerd door overtuigingen of normen en waarden die je meegekregen hebt vanuit je familie?

Of wordt je belemmerd door:
Familiepatronen
(jeugd) trauma's
(zelf) destructie
Rouw, verlies, scheiding, verbroken relaties.

Fysiek, emotioneel of psychisch ongemak

Zit je vast in bepaalde gedachten, gevoelens of fysieke ongemakken / ziekte?
Denk hierbij aan: 
Angst
Verdriet
Weinig zelfvertrouwen Laag zelfbeeld 
Slaapproblemen
Vermoeidheidsklachten
Fysieke of emotionele pijn

SeksualiteitWil je contact leren maken met je baarmoeder?
Heb je een kinderwens? Vragen of uitdagingen rondom vruchtbaarheid?
Heb je een miskraam gehad?

LoslatenWat heb ik niet meer nodig?
Wat dient mij niet meer?
Hoe laat ik los?
Wat belemmert mij om los te laten?