Massages

Ontspanningsmassage: dit is een massage van het gehele lichaam waarbij je op je buik ligt. De spanningen die zich in je spieren en weefsels hebben opgebouwd worden met zachte en hardere knedingen los gemaakt.

Hoofd-, nek-, rug-, schoudermassage: deze massage is aan te raden bij hoofdpijn, stress, wanneer je veel zittend werk doet of bij fysieke klachten.

Gezichtsmassage: het gezicht wordt met zachte oliën behandeld en gemasseerd. De schouders, bovenrug en borst worden hierbij meegenomen.

Hot stone massage: de massage wordt gegeven met verwarmde basalt stenen, de genezende werking van de warmte wordt op verschillende lagen ervaren waardoor de effecten tot dagen na de massage gevoeld kunnen worden.

Energetische massage: ze maakt contact met het bewustzijn van je lichaam en brengt genezing naar de plekken toe die je lichaam aangeeft d.m.v. massage.

Voetmassage: door bepaalde drukpunten te behandelen ontstaat er ontlading in de organen en lichaamsdelen die daarmee corresponderen.

Basisolie en essentiële oliën
Amandelolie wordt standaard gebruikt, maar op vraag of bij specifieke klachten kan een andere olie gebruikt worden zoals een avocado, ortho-ease of olie specifiek voor spieren en gewrichten.
Indien gewenst zet ik aromatherapie in tijdens de massage. Het geeft een extra verdieping en spreekt andere lagen aan waardoor nog diepere healing plaats kan vinden.

Tips voorafgaand aan de massage

  • Vermeld eventuele pijnklachten, letsels of blessures.
  • Drink bij voorkeur geen koffie, alcohol of energiedrankjes voor de massage en eet voor het laatst 1-2u voor aanvang een lichte maaltijd. Dit zodat je dieper kunt ontspannen.
  • Neem voorafgaand aan de massage een douche, dat is ook prettig voor mij.
  • Voldoende rust na een massage zorgt voor een diepere ervaring en geeft het lichaam tijd om alles te verwerken. 

TOEKOMSTIG AANBOD: 

Orgaan massage op Siberische en Taoïstische wijze

Vanaf halverwege 2019 zal ik orgaan massages aanbieden. De organen hebben ieder een eigen functie, corresponderen met emoties en houden informatie vast in hun cellen. Het masseren van organen kan verlichting geven van fysieke klachten, pijn en een betere energetische doorstroming tot stand brengen waardoor lichaam en geest de natuurlijke staat van ontspanning bereiken. 

Pijnlijke plekken aan het lichaam corresponderen naast emotionele gebeurtenissen vaak ook met organen. Spanning bijv. die voelbaar is in de nek is vaak gelinkt aan de gezondheid van de nieren. Zo wordt er op een andere manier naar symptomen en de behandeling ervan gekeken. 


Door organen te masseren verschuift het krachtcentrum van je hoofd naar je buik waardoor je dichter bij jezelf komt te staan. 

De navel en de spijsverteringsorganen worden gezien als “de bron van vitaliteit”. Deze elkaar beïnvloedende organen zorgen voor een warme, zachte buik, waardoor je dichter bij jezelf bent.
Massage van hart, nieren en ‘psoas’ spieren helpen om angst te transformeren in liefde en geven een boost aan je aarding.
Ook de lever, galblaas, pancreas, darmen, maag en milt kunnen gemasseerd worden.

Heb je interesse in een orgaan massage stuur mij dan een mailtje, dan houd ik je op de hoogte wanneer je hiervoor een afspraak kunt maken.