Workshops & Events

Inner Peace Sound

healing


De Inner Peace soundhealing vindt plaats in Antwerpen en wordt gegeven door Astrid en Renee. Special guest is sjamaan Bulgan Windhorse uit Mongolië. 

Data:
10 Mei                           24 Mei                        14 Juni

Tijd: 
Inloop vanaf 19.15u. Start om 19.30u. Duur 1,5 tot 2uur. 

Welkom!

 

We nodigen je uit voor een soundhealing, een moment voor jezelf waarbij het draait om ontspanning, luisteren en ervaren. Je zoekt een plekje in de ruimte en maakt het jezelf gemakkelijk met een kussentje en deken. Water, thee en iets te eten zullen aanwezig zijn. 

 

Bij een soundhealing ligt de nadruk op de helende werking van klank op lichaam en geest. De trilling van geluid helpt om stress, vermoeidheid, angst en spanningen los te laten. 

 

Er wordt met verschillende instrumenten gewerkt zoals de sjamanistische drum, (glazen) klankschalen, ratels, belletjes, stemgeluid, fluit, rainstick en andere instrumenten. 

 

Healing kan plaatsvinden door de diepe staat van ontspanning waarin je je bevindt en dit zorgt voor een bijzondere ervaring. 

 

Een perfecte manier om je weekend te beginnen;) Wil je deelnemen dan ontvangen wij graag een mailtje. Voor vragen mag je ons natuurlijk ook altijd contacteren. E-mail adres info@innerpeacehealing.nl 

Workshop

Moeiteloos op weg naar jouw doel! 

18 mei 2019
Klooster Simpelveld

Onder begeleiding van systemisch en sjamanistisch werk. 

Welkom!

Workshop ’Moeiteloos op weg naar jouw doel’ 

Vind plaats op 18 mei 2019
 

Hoe ziet jouw ideale leven eruit?


Je weet wat je wilt en bent gewend om je doelen op basis van wilskracht te bereiken, je wordt er alleen zo moe van...Je weet niet precies wat je wilt, er zijn zoveel mogelijkheden en je wil graag een goede beslissing nemen...Of je weet precies wat je wilt, maar er staat nog iets in de weg, wat als...


Hoe vind ik mijn doel, hoe voelt dat, hoe verbind ik me er zelf mee en hoe maak ik de weg naar mijn doel zo aangenaam mogelijk? Sta je ervoor open om je persoonlijke hulpbronnen op je weg te ontdekken en wil je ervaren hoe het universum jou kan helpen? Dan is deze dagworkshop iets voor jou!


Monique de Broekert en Renee Keesmekers nemen je mee via systemisch werk en sjamanistische rituelen om je inzicht te geven in je huidige leven, waar je heen wil en wat je kunt loslaten om de weg open te maken naar het leven waar je van droomt.


Stap voor stap zal duidelijk worden waar je staat en waar je wil staan. Je dromen zullen concretere vormen krijgen en je krijgt inzicht in belemmerende factoren.


We gaan deze dag aan de slag met meditatie, systemische opstellingen, oefeningen, rituelen en hele praktische tools om de eerste stappen richting je nieuwe leven te zetten en te transformeren wat je niet meer nodig hebt.Systemisch en sjamanistisch werk


Met behulp van Opstellingen en door Systemisch te kijken naar situaties, krijg je meer inzicht in de dynamieken en patronen die aan de orde zijn. In plaats van in te zoomen op de details kijken we naar het grotere geheel. Wat probeert dit geheel mij te vertellen? Wat maakt dat het gaat het zoals het gaat? Wat ligt er onder de oppervlakte wat ik wel kan voelen, maar nog net niet kan benoemen/vastpakken? Wanneer er meer inzicht is, komt het systeem tot rust en ontstaat er (weer) stroming.


Het sjamanisme brengt je terug bij je eigen kern, wie je diep van binnen bent en wat je hier op aarde komt doen. Je bent verbonden met moeder aarde, de kosmos en de droomwereld daar tussenin. Iedereen heeft zintuigen en neemt waar op zijn eigen manier, jouw unieke eigen perceptie. De mogelijkheid die het doen van rituelen je brengt is de verbinding met alles om je heen te herstellen.

Iedereen maakt dingen mee die invloed hebben op je welzijn. Hoe graag zou je teruggaan naar een bepaald moment in je leven en jezelf een andere ervaring geven, een nieuwe blauwdruk kiezen? Het is mogelijk terug te gaan naar het moment waarop trauma of angst is ontstaan en deze ervaring te herstellen of als het ware te overschrijven. Dit geeft ruimte, nieuwe levensenergie, verlichting en vrijheid. Het sjamanisme leert je vooral dat alles mogelijk is.Wie zijn wij?


Renee Keesmekers is van origine verpleegkundige. Ze begeleidt mensen op hun weg door haar kennis uit de reguliere gezondheidszorg te combineren met traditionele healing en massage technieken. Ze combineert sjamanistische healing technieken uit Mongolië, Cuba, Afrika, Noord- en Zuid Amerika, Australië en Siberië. Sinds enkele jaren maakt ze deel uit van de teaching cirkel van wisdomkeepers of the earth. Ze heeft een eigen praktijk in Geleen (NL), geeft soundhealing en begeleid rituelen.


Monique de Broekert heeft in verschillende algemeen management- en HR rollen gewerkt in de professionele dienstverlening en bij multinationals. Zij begeleidt mensen en organisaties bij vragen over verandering, leiderschap, effectiviteit en zingeving. Met behulp van systemische interventies, opstellingen en coaching helpt zij om weer bewegingsruimte te creëren. Zij heeft verschillende organisatie- en mensgerichte opleidingen gevolgd, waaronder opleidingen Coaching, Integraal Waarnemen, Energetisch werk, Familie- en Organisatieopstellingen en Sjamanistische rituelen.Praktische informatie

De workshop wordt gehouden op zaterdag 13 Mei in Klooster Simpelveld Yoga Body&Mind in Simpelveld.

De ontvangst is vanaf 10.00 uur, we starten om 10.30 uur en eindigen om 17.00 uur.


Adres: Kloosterstraat 70, 6369 AE Simpelveld.

Rondom het klooster is voldoende gratis parkeergelegenheid.


De vergoeding voor de workshop bedraagt €175,- (excl. BTW). Dit is inclusief eenvoudige lunch en koffie/thee.


In geval van annulering geldt dat tot een maand voor de workshop de deelname kan worden geannuleerd zonder betalingsverplichting. Tot veertien dagen voor aanvang is 50% van het bedrag verschuldigd en daarna het volledige bedrag.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dan kun mailen naar info@innerpeacehealing.nl