Wat hebben mensen ervaren tijdens een healing of massage?

Healing

Renee begeleidt je spirit naar heelwording. Door samen een oefening te doen bracht ze me in contact met mijn lichaamswijsheid. Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden in jezelf zitten: wanneer je je openstelt voor guidance ben je bij Renee aan het juiste adres. Haar intuïtie en kracht zijn goed op elkaar afgestemd om een medicijn voor je te maken. Vervolgens heeft ze me in een begeleide sessie geloodst door een grote transformatie. Ik ervaar meer rust, ruimte en verbondenheid met mezelf. Ook dit is in mijn lichaam als ervaring opgeslagen en hier put ik kracht uit. Er is een uitwerking die heeft plaats gevonden. Waarvoor ik heel dankbaar ben.

Ludo

Orgaanmassage

Geen enkele van alle behandeling die ik ooit onderging maakte mijn lichaam zo blij als de orgaanmassage.

Ieder orgaan dat aangeraakt werd was verheugd met deze manier van healing.

Alsof voor het eerst begrepen werd wat er nodig was. Alsof ieder orgaan zich voor het eerst gezien voelde.

Renee voelde perfect aan wat waar nodig was en mijn organen openden zich volledig in de zachte respectvolle behandeling. Spanning werden losgelaten, samen met een hoop toxines de dagen nadien ;-).

Ik voelde mijn eeuwig gespannen schouders zich eindelijk ontspannen bij de behandeling van mijn lever en milt. Heel bijzonder vond ik dat.

Ik kijk nu al uit naar het vervolg…

 

Astrid

Healing

Reeds twee maal heb ik een healing mogen ontvangen van Renee. Het was telkens een mooie ervaring! Volgens mij is een goede healer iemand die jou aanmoedigt om jezelf te healen en dat is precies wat Renee doet. Ze gaat samen met jou op reis en leidt jou op weg naar innerlijke healing. Bovendien voelt ze precies aan wat er bij jou speelt en wat er precies aangepakt mag worden. En zelfs als je gewoon een keertje wilt ontspannen en tot jezelf wilt komen, kan je bij Renee terecht. Een absolute aanrader!

Nathalie

Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage waarna ik volledig ontspannen was, mijn klachten minder waren en ik helemaal groggy was van alles wat er was losgemaakt. Het was geen gewone massage, ik kon duidelijk de energie voelen stromen. 

Joc

Healing

Na de sessie bij Renee had ik nieuwe energie en een waar gevoel van ondersteuning van mijn voorouders en het universum. De energie, de flow, de positiviteit en gewoon een gevoel van vrede in mijn lichaam gaf mij de bevestiging van de schoonheid en de essentie van het leven. De healing bij Renee heeft me geholpen om me weer uit te lijnen met mijn spirit, het gevoel van vrede in mezelf te ervaren en om connectie te voelen met het team van voorouders die op me stonden te wachten. Ik voel me vrij, gelukkig, gezegend en compleet om mijn volgende avontuur te beginnen.
Ik zou je willen vragen om deze reis, terug naar je eigen essentie, zelf te ervaren door het proces waarin Renee je mee neemt en waar ze je mee in contract brengt. 

Stephanie