Wie ben ik?

Ik ben Renee, verpleegkundige, healer en masseuse. Van kleins af aan zag en voelde ik de wereld intens. Mijn zoektocht naar mezelf begon daarmee al vroeg. Ik leerde om te gaan met mijn gevoeligheid, jeugd, pijnen, relaties en alles dat het leven op mijn pad gebracht heeft. Tijdens mijn innerlijke zoektocht leerde ik nee zeggen, voelen wat van mij was en wat van anderen, grenzen stellen en vond ik mijn missie in dit leven. Na jaren van transformaties en opleidingen kwam ik dichter bij mezelf en nu doe ik waar ik echt gelukkig van wordt.

Ik begeleid mensen op hun weg door mijn kennis uit de reguliere gezondheidszorg te combineren met traditionele healing en massage technieken. Tijdens mijn consulten integreer ik sjamanistische healing technieken uit Mongoliƫ, Cuba, Afrika, Noord- en Zuid Amerika, Australiƫ en Siberiƫ. Elk mens heeft een eigen weg naar genezing en daarom zoek ik altijd naar wat werkt, aansluit en past.

Ik verlicht stap voor stap mijn eigen pad en ik begeleid anderen hetzelfde te doen. Mijn passie is teruggaan naar de kern van een probleem en alles te bekijken wat hiermee samenhangt om zo een levensveranderende transformatie te maken.